image description

Μία τελευταία εβδομάδα διακοπών έμεινε στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και όσοι παραμείνουν στο ρόστερ θα κληθούν να επιστρέψουν στη βάση τους, να έχουν μία πρώτη γνωριμία με τα νέα μέλη του τεχνικού επιτελείου και φυσικά θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ κορωνοϊού για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις.

Η εβδομάδα που έρχεται θα ξεκαθαρίσει οριστικά κάποια πράγματα σχετικά με το ρόστερ, αφού οι πολλές αποχωρήσεις οδηγούν τη διοίκηση αναγκαστικά σε μία ντουζίνα μεταγραφών, από την οποία ανακοινώθηκε επισήμως μόνο ο Παναγιώτης Τριάδης.

Βέβαια είναι αδύνατον να τελειώσουν όλες οι μεταγραφές μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ωστόσο οι μισές τουλάχιστον έχουν δρομολογηθεί και απομένουν οι ανακοινώσεις για να αρχίσει πλέον να διαμορφώνεται το παζλ της σεζόν 2021-2022.

Το ρόστερ είναι πολύ μικρό αυτή τη στιγμή και όποια κενά υπάρξουν το πρώτο διάστημα θα καλυφθούν και από τα παιδιά της Κ19 που την επόμενη Κυριακή τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League και κάποιοι θα κληθούν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στον κ. Μεταξά. Άλλωστε η αήττητη πορεία που έκανε η ομάδα τον τελευταίο μήνα δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η διοίκηση με τον προπονητή προσπαθούν να οριστικοποιήσουν τα φιλικά της Πολωνίας. Η ομάδα θα βρεθεί στο Κίελτσε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θεωρούνται οι Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Πήλιος, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Λώλης, Δούμτσης, Αλ. Τριάδης, Παν. Τριάδης, Νάουμετς, Μιλιντσεάνου και Γροσδάνης.