image description

Την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου σε Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στο 2021 πανηγύρισε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος. Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Ρίο είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες στα 141, 150 και 160 κιλά αντίστοιχα.

Μετά την πρωτιά στην Τιφλίδα, σήμερα, στο Ντουμπάι, κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των -54 κιλών άρσης βαρών σε πάγκο, διατηρώντας την 3η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία δίνει και τα «εισιτήρια» για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μπακοχρήστος: “Επόμενη στάση Τόκιο”

Σε ανάρτησή του στο fb ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την επίδοσή του κι ενώ απομένουν 2 ακόμα μήνες για το μεγάλο ραντεβού στους παραολυμπιακούς του Τόκιο.

“Ο αγώνας στο Ντουμπάι μόλις τελείωσε κ πήγαν όλα παρά πολύ καλά κατακτώντας την 3η θέση κάνοντας 160kg που γι’ αυτήν την περίοδο κι έχοντας μπροστά μας δυο μήνες ακόμα προετοιμασία ενόψει του μεγάλου μας στόχου που είναι το Τοκιο με κάνει να νιώθω χαρούμενος.
Θα θελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου κ με στηρίζουν, τον μεγάλο μου χορηγό Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ καθώς και τον ομοσπονδιακό μας προπονητή Δημήτρη Ιωαννίδη.