image description

Την ανάγκη φιλοτιμία θα κάνει η ΕΠΟ! Μετά την άρνησή της να εναρμονίσει τον Κώδικα Δεοντολογίας με τα διεθνώς ισχύοντα και την έντονη δυσαρέσκεια που είχε εκφραστεί από την πλευρά της FIFA για τους χειρισμούς της στο συγκεκριμένο θέμα, η ελληνική ομοσπονδία αναγκάζεται να υποχωρήσει.

Στη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Γκιρτζίκης με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη (που γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ταξίδεψε στη χώρα μας) μεταφέρθηκε η θέση του ότι, σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν συμμορφωθεί, θα εισηγηθεί τον ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Μπροστά λοιπόν σε αυτόν τον κίνδυνο, ο Γκιρτζίκης δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Κώδικας Δεοντολογίας θα συγχρονιστεί με τις σχετικές διατάξεις της FIFA. Κάτι που ανοίξει τον δρόμο στη συνέχεια για την καθαίρεση των στελεχών της που κατηγορούνται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Μετά τη συνάντησή του με τον Γκιρτζίκη, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μετέβη σε ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή, ώστε να ενημερώσει τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις εξελίξεις.

[Πηγή: sport-fm.gr]