Μετά από μία πενταετία μεγάλης προσφοράς στον σύλλογο ο Νίκος Μπαδήμας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ηράκλειο, ο τέως βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη συζητάει το ενδεχόμενο να αναλάβει πρώτος προπονητής του Εργοτέλη, διαδεχόμενος έναν άλλον προπονητή που ήταν βοηθός στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος με τη σειρά του είναι κοντά στον Λεβαδειακό.

Ο Μπαδήμας ήρθε στους “κυανόλευκους” το 2016 και ανέλαβε την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία οδήγησε 3 χρόνια αργότερα στο final-4 του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό, ο οποίος στη συνέχεια κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Το 2019-2020 ανέλαβε βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη, αλλά ταυτόχρονα αναβαθμίστηκε και ως προπονητής της Κ19, με τον κορωνοϊό να του στερεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2, αφού ο ΠΑΣ ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί τη στιγμή της διακοπής.

Τη σεζόν 2020-2021 είχε αναλάβει να είναι και τα “μάτια” του Γιαννίκη στις υποδομές, ώστε να επιλέγονται παίκτες να πηγαίνουν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας, ωστόσο η νέα διακοπή του πρωταθλήματος δεν επέτρεψε να γίνουν και πολλά, αν και κατά διαστήματα καλούνταν παιδιά για να αξιολογούνται.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι εξελίξεις με τον Εργοτέλη, που θεωρείται μία αρκετά σοβαρή και φιλόδοξη ομάδα με καλό πρότζεκτ και αξιοποίηση νέων παιδιών.