Βατερλώ με τις αδειοδοτήσεις σε Super League 2 και Football League, καθώς από τις 32 ομάδες των δύο αυτών κατηγοριών μόνο ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη πήραν άδεια για τη Super League 1, την οποία θα “αξιοποιήσει” φυσικά μόνο ο Ιωνικός που ανέβηκε, ενώ για τη Super League 2 πήρε άδεια μόνο η Βέροια. Γι’ άλλες 18 ομάδες υπήρξε απορριπτική απόφαση σε πρώτο βαθμό και απομένουν οι ανακοινώσεις για 10 ακόμα ομάδες που ούτε αυτές φαίνεται ότι θα πάρουν.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα από τη στιγμή που εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση και θα έχουμε τη συγχώνευση των δύο κατηγοριών με ομάδες που ήδη δείχνουν να έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

Απόλλων, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.