Παρότι είμαστε μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οι αποχωρήσεις δεν έχουν τελειώσει οριστικά με παίκτες που έληξαν τα συμβόλαιά τους, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγουν τουλάχιστον 2-3 παίκτες ακόμα.

Ήδη για τον Νάουμετς υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ουκρανία ότι θα επιστρέψει στη χώρα του για λογαριασμό της Βόρλσκα Πολτάβα. Αν και δεν είναι κάτι επίσημο, είναι όμως ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο ο παίκτης να μη βρίσκεται στα Γιάννενα τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα στους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους έχει προστεθεί και ο Μανώλης Σάλιακας. Η καλή χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η κλήση του στην Εθνική και η ολιγόλεπτη συμμετοχή που πήρε είναι αρκετά για να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγου από το εξωτερικό. Μάλιστα, σύμφωνα με το gazzetta.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχτηκε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, όχι όμως τέτοια που να ικανοποιεί οικονομικά τη διοίκηση. Ίσως όμως η ενδιαφερόμενη ομάδα να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Και οι απώλειες ίσως να μη σταματήσουν εκεί, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης ενός ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή του ρόστερ.