Τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να προσφέρει και τη νέα σεζόν ο γιατρός της ομάδα, κ. Σταύρος Ριστάνης, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετικά πετυχημένη συνεργασία που μπαίνει στον 6ο χρόνο της πλέον!

Οι έγκαιρες και σωστές διαγνώσεις του έχουν δώσει λύση σε πολλά και δύσκολα ζητήματα τραυματισμών που έχουν ταλανίσει την ομάδα κατά καιρούς, με αποτέλεσμα γρήγορες και χωρίς υποτροπές επιστροφές από τραυματισμούς, με την πάντα εξαιρετική συνδρομή και του φυσικοθεραπευτή Φίλιππου Σκόρδου.

Εξίσου σημαντική είναι φυσικά και η βοήθεια που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζοντας με τις ιατρικές του υπηρεσίες και τις ομάδες υποδομών (Κ-15/17/19) των «κυανόλευκων».

Ο κ. Ριστάνης σε συνεργασία με τον κ. Τόκη, Διευθυντή Ορθοπαιδικής του Ν. Metropolitan, έχουν χειρουργήσει μέσα σ’ αυτά τα χρόνια πολλούς ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας όπως τους Chavez, Περιστερίδη, Τζημόπουλο, Leo Baptiste, Σιόντη, Μπέριο, Φερφελή, Μαυροπάνο κ.α. – αλλά και των ακαδημιών, με απόλυτη επιτυχία. Όλοι επέστρεψαν στα γήπεδα πλήρως υγιείς και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε υψηλό επίπεδο.

Να ευχηθούμε στο ιατρικό επιτελείο καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο του!