image description

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, Χρήστος Αγγέλης, έκανε έναν μικρό απολογισμό της σεζόν που τελείωσε και κυρίως του κομματιού μετά την επανέναρξη που βρήκε την ομάδα αήττητη και με πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο κόουτς των Ηπειρωτών ευχαρίστησε τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια, τόνισε ότι αρκετοί έχουν το ταλέντο να δουλέψουν και να γίνουν επαγγελματίες και από εδώ και πέρα θα περιμένει κι αυτός να δει ποιοι θα είναι το μέλλον του ίδιου και των υποδομών.

Οι κ.κ. Αγγέλης και Μπόλος είχαν και μια σύντομη συνομιλία μετά το ματς με τον νέο προπονητή της μεγάλης ομάδας κ. Μεταξά και τον βοηθό του, Θ. Στάικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αγγέλη:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, παραμείναμε αήττητοι μετά την επανέναρξη, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα παρουσίασε καλό πρόσωπο και πιστεύω να ανταμειφθούν με την παρουσία τους στη μεγάλη ομάδα.

Για το αν θα κληθούν παιδιά στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδα: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον κ. Μεταξά, αλλά ακόμα το ρόστερ της μεγάλης ομάδας δεν είναι πλήρες και σίγουρα πολλά παιδιά θα μπουν αρχικά. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει ο κ. Μεταξάς ποιοι μπορούν να γίνουν επαγγελματίες. Εγώ πιστεύω σ’ αυτά τα παιδιά, είναι ο κορμός για τα επόμενα χρόνια του ΠΑΣ Γιάννινα και δεν είναι μόνο 1-2 παιδιά, αλλά πολλά απ’ αυτά μπορούν να γίνουν ο κορμός τα επόμενα χρόνια».

Για το «μυστικό» της πορείας που έκανε φέτος, ειδικά μετά τη μεγάλη απραξία των 7 μηνών: «Ήταν η υγεία στα αποδυτήρια, είχαν πάθος, ψυχή και ήμασταν ενωμένοι ως ομάδα. Δεν είχαμε γκρίνιες, όποιος έπαιζε τα έδινε όλα κι αυτό βοήθησε σ’ αυτήν την καλή εικόνα. Συγχαρητήρια και  στον Γιάννη Λώλη, τον γυμναστή, που κράτησε τα παιδιά σ’ αυτήν την κατάσταση και στον Μιχάλη Μπόλο της Κ17 που ήμασταν μαζί στις προπονήσεις και βοήθησε ο ένας τον άλλον και είχαμε μια μίξη καλών παικτών της 17 και της 19».

Για το δικό του μέλλον στις υποδομές: «Δεν έχω κάτι νεότερο αυτή τη στιγμή να πω».