image description

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Όσοι είχαν περάσει κορωνοϊό μετά το Πάσχα, βρέθηκαν νωρίτερα στην πόλη για να κάνουν κάποιες έξτρα ιατρικές εξετάσεις που προβλέπονται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα κάνουν αιματολογικές και εργομετρικά την προσεχή Πέμπτη και την Παρασκευή.

Το τεχνικό τιμ θα δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα στα εργομετρικά, αφού από εκεί θα έχει τη δυνατότητα να δει την κατάσταση όλων των παικτών μετά τις περιπέτειες του κορωνοϊού, αλλά και μετά τις διακοπές 1,5 μήνα, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να “φορτίσουν” μπαταρίες, από την άλλη όμως θα αποδειχτεί πόσο πιστά ακολουθούσαν το πρόγραμμα που τους είχε δοθεί από τον κ. Ντουρουντό.

Φυσικά θα προηγηθούν νέα τεστ κορωνοϊού για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε την Πέμπτη το απόγευμα να γίνει η πρώτη ομαδική προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα, πρόεδρος και τεχνικό τιμ είχαν την ευκαιρία να τα πουν το Σαββατοκύριακο και να οργανώσουν λεπτομέρειες της προετοιμασίας και φυσικά να γίνουν συζητήσεις για τα μεταγραφικά, καθώς υπάρχουν δεκάδες προτάσεις από μάνατζερ, οι οποίες περνάνε ήδη από το μικροσκόπιο του προπονητή. Η ομάδα χρήζει σημαντικής ενίσχυσης, καθώς το βασικό της “όπλο” άλλες σεζόν ήταν η παρουσία του βασικού κορμού, κάτι που δεν θα ισχύσει φέτος, όπου η μισή και πλέον ενδεκάδα αναζητά αντικαταστάτη.