Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του ΠΕΑΚΙ θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα μπαίνει σιγά-σιγά από σήμερα σε ρυθμούς έχοντας κάνει πρώτα τα απαραίτητα covid-test, ενώ παράλληλα σήμερα και αύριο γίνονται οι αιματολογικές και λοιπές ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά.

Η σημερινή πρώτη είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 και ανάμεσα στους παίκτες που περιμένουμε να δούμε είναι οι 5 που ανανέωσαν Σιόντης, Λοντίγκιν, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπρένερ και οι επίσης περσινοί Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Ντομίνγκεζ, Πίρσμαν, Λιάσος, Γροσδάνης, Δούμτσης, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Αθανασίου και Αλέξης Τριάδης.

Από τις μεταγραφές σίγουρος είναι ο Παναγιώτης Τριάδης, που είναι ο μοναδικός που έχει ανακοινωθεί και λογικά θα ενσωματωθούν και οι Καραχάλιος και Καραγιάννης που κάποια στιγμή θα ανακοινωθούν κι αυτοί, ίσως και εντός της ημέρας.

Προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ θα δοκιμαστούν σίγουρα από τον κ. Μεταξά και κάποια παιδιά της Κ19, όπως οι Μίνα, Κύρκος, Ρίζος κ.α. και προφανώς και οι τερματοφύλακες Βρακάς και Λαδιάς, αφού η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή μόνο δύο, τους Λοντίγκιν και Αθανασίου.

Ο Νάουμετς, αν και έχει συμβόλαιο, δοκιμάζεται από την Βόρλσκα Πολτάβα και μάλιστα έπαιξε το περασμένο Σάββατο και σε φιλικό παιχνίδι με την Ντνίπρο, όπως αναφέρει ουκρανικό δημοσίευμα. Ως εκ τούτου δεν αναμένεται να επιστρέψει.