image description

Διακοπές τέλος από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, με τη νέα σεζόν να ξεκινάει, έστω και ανεπίσημα, αφού ούτε φέτος είχαμε αγιασμό, δηλώσεις προπονητή και αρχηγών ούτε έντονη οπαδική παρουσία, με καπνογόνα κτλ, συνήθειες που ανέβαλε για μία ακόμα χρονιά ο κορωνοϊός.

Το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν σήμερα στο ΠΕΑΚΙ ασφαλώς εστιάστηκε στα νέα πρόσωπα του τεχνικού επιτελείου και ειδικά τον κ. Μεταξά, που για πρώτη μέρα προσπάθησε να ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές του με αρκετά «μπράβο», αλλά και να τους επισημαίνει συχνά-πυκνά ποιοι είναι οι στόχοι των ασκήσεων, τι ακριβώς θέλει να εκτελούν οι ποδοσφαιριστές του και πως θα πρέπει να σκέφτονται μέσα στο γήπεδο.

Τα νέα πρόσωπα δίπλα στον κ. Μεταξά ήταν ο Θανάσης Στάικος, που θα είναι ο βοηθός του και ο Σλόμπονταν Σούιτσα που μπήκε αρκετά ορεξάτος και ήταν αυτός που έφυγε τελευταίος από το γήπεδο μαζί με τους Λοντίγκιν και Αθανασίου, με τους οποίους εκτέλεσε μία σειρά ασκήσεων. Στόχος του να αρχίσουν οι δύο «πορτιέρε» να βρίσκουν τον ρυθμό τους και να αντιλαμβάνονται τη θέση τους κάτω από την εστία. Το επιτελείο φυσικά πλαισιώνει ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Γιάννης Ντουρουντός, που έκανε εξαιρετικό έργο την προηγούμενη διετία, ενώ έχει παραμείνει και ο κ. Νίκος Γκορτζής σε βοηθητικό ρόλο.

Όσον αφορά το ρόστερ, υπήρξαν τελικά εκπλήξεις και ανατροπές με παίκτες που θεωρούνταν «φευγάτοι». Οι Οικονομόπουλος και Πανουργιάς ήταν κανονικά στην προπόνηση και μαζί με τους Μπρένερ, Πήλιο, Λοντίγκιν, Σιόντη και Εραμούσπε αποτελούν την «εφτάδα» αυτών που παρέμειναν και μετά τη λήξη του συμβολαίου τους. Να σημειωθεί ότι ο Εραμούσπε απουσίαζε σήμερα και θα ενσωματωθεί προσεχώς στην ομάδα.

Τα νέα πρόσωπα του ρόστερ ήταν οι τρεις μεταγραφές που ανακοινώθηκαν και επίσημα, οι Παναγιώτης Τριάδης, Ζήσης Καραχάλιος και Δημήτρης Καραγιάννης, ενώ είχαμε και τρία παιδιά από τις υποδομές που πιθανόν θα γίνουν επαγγελματίες. Πρόκειται για τον Κύρκο που αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης, τον Μίνα που είναι επιθετικός και τον Ρίζο που είναι αριστερό μπακ και τον οποίο είχαμε δει και στην περσινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η προπόνηση έγινε με Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακα, Οικονομόπουλο, Πίρσμαν, Πήλιο, Ρίζο, Παντελάκη, Κάργα, Πανουργιά, Καραγιάννη, Λιάσο, Σιόντη, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Μίνα, Κύρκο, Παναγιώτη και Αλέξη Τριάδη, Γροσδάνη, Λώλη, Καραχάλιο, Δούμτση και Μιλιντσεάνου. Απών ο Εραμούσπε που θα είναι ο 25ος του ρόστερ.

Οι «κυανόλευκοι» προς το παρόν ξεκινάει με ρουχισμό της kappa, ενδέχεται όμως να υπάρξει αλλαγή στο κομμάτι αυτό.

Όσον αφορά τα γηπεδικά, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη διαθέσιμη επιλογή πλην του γηπέδου με τη μεγάλη κερκίδα στο Πανηπειρωτικό, οπότε το καθημερινό ραντεβού των παικτών θα είναι εκεί. Από τις 11 Ιουλίου όμως ως τις 22 του ίδιου μήνα η ομάδα θα βρίσκεται σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον, αφού μετά από 10 χρόνια ξαναβγαίνει από τα σύνορα και φέτος θα κάνει προετοιμασία στο Κίελτσε της Πολωνίας κι εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο fb Super Fm 104,3

Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση ΕΔΩ