image description

Δύο είναι πλέον οι υπό δοκιμή παίκτες που βρίσκονται το τελευταίο διήμερο στο Πανηπειρωτικό και δοκιμάζονται από τον κ. Ηρακλή Μεταξά. Ο ένας είναι ο Βασίλης Σούλης, τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, ενώ σήμερα προστέθηκε ο  Γερμανός επιθετικός Γιαν Μαρκ Σνάιντερ.

Ο 27χρονος επιθετικός ανήκε στο δυναμικό της γερμανικής Jahn Regensburg, η οποία κατάφερε να σωθεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Γερμανίας τερματίζοντας 14η στους 17. Από εκεί έμεινε ελεύθερος πριν μερικές μέρες, έχοντας κάνει συνολικά τη φετινή σεζόν 20 συμμετοχές, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Από το 2017 ως το 2019 έπαιξε στην επίσης γερμανική St Pauli στη Β’ Γερμανίας και παλιότερα σε μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας, την οποία θα αποχωριστεί πρώτη φορά στην καριέρα του, αν πείσει και αποκτηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες μετά την προθέρμανση έκαναν ασκήσεις συναρμογής με μπάλα. Προληπτικά έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο οι Πίρσμαν και Εραμούσπε που παρακολουθήσαν το τελευταίο ημίωρο της προπόνησης από τον πάγκο.

Οι Σιόντης και Σνάιντερ δεν έκαναν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, που περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής build up χωρίς ή με αντίπαλο και στο τέλος έγινε δίτερμα 10 εναντίον 10.

Ο κ. Μεταξάς αρχίζει πλέον να βάζει την τακτική στην προπόνηση, επιμένει στις επιλογές πάσας που έχουν οι παίκτες του και στη γρήγορη κυκλοφορία μπάλας.