Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μετσόβου για μία ακόμα χρονιά τιμούν την πολιούχο της κωμόπολής τους, Αγία Παρασκευή. Στους παίκτες θρύλους, όπως οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας που ήδη έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους, θα προστεθούν κι άλλοι διεθνείς από τους legends του Euro 2004, που θα τιμήσουν κι εκείνοι με την παρουσία τους το όμορφο Μέτσοβο και τις εκδηλώσεις.

Με την ομάδα των παλαιμάχων Μετσόβου θα αγωνιστεί και ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Γιώργος Σίμος.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής της Αγίας Παρασκευής, και ώρα 17:30 στο γήπεδο Μετσόβου και εντάσσεται στο διήμερο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Οι παλαίμαχοι του Μετσόβου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την υλική και ηθική υποστήριξη, στους χορηγούς της ποδοσφαιρικής εκδήλωσης, στον αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Σιαράβα στους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Βασίλειο Καλούδη και Χάρη Λαζάνη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τον Δήμο Μετσόβου και τον Δήμαρχο για τη δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι παλαίμαχοι Μέτσοβου