Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα διενεργηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, το οποίο –θυμίζουμε- έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Η κλήρωση θα γίνει κανονικά, ανεξάρτητα από   τη μη έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος λόγω του θολού τοπίου στα τηλεοπτικά των ομάδων.

Για το τελευταίο, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, εξουσιοδοτήθηκε για να προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της προκήρυξης. Αν, ωστόσο, δεν βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, δύσκολα θα εγκριθεί και πάλι η προκήρυξη και το πρωτάθλημα θα είναι στον αέρα.

Tο Δ.Σ. της Super League, τέλος, ανακοίνωσε πως συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη των UEFA/FIFA, αν και γενικότερα εκφράστηκε δυσαρέσκεια για την ΕΠΟ περί ελλιπούς ενημέρωσης για τις αλλαγές στους κανονισμούς που προωθούνται στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της Super League

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2021-22, το οποίο με προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έχει οριστεί να ξεκινήσει την 21η Αυγούστου 2021.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Tο Δ.Σ. της Super League συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο των UEFA και FIFA.

Το Δ.Σ, προχώρησε ομόφωνα στην επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.