image description

Με διπλή προπόνηση συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μετρά αντίστροφα τις μέρες για το ταξίδι στην Πολωνία την Κυριακή, εκεί που θα παραμείνει ως τις 22 Ιουλίου. Ήδη ο γενικός αρχηγός, Μπάμπης Καρβέλης, βρίσκεται στην Αθήνα για να φιξάρει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού με την αεροπορική εταιρεία και τον όγκο αποσκευών που θα έχει η ομάδα, η οποία θα πετάξει από Αθήνα για Πολωνία.

Οι “κυανόλευκοι” θα προπονούνται κανονικά ως το Σάββατο στο ΠΕΑΚΙ και ενδεχομένως πριν την αναχώρηση να παραχωρήσει και τις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μεταξάς στα μέσα ενημέρωσης της πόλης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε επιθετική τακτική σε συνδυασμό με ασκήσεις αντοχής αερόβιας μορφής και το απόγευμα έγιναν ασκήσεις αμυντικής υποομαδικής τακτικής και για το τελείωμα παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο κ. Μεταξάς μετά την ολοκλήρωση κάθε άσκησης συνηθίζει να μαζεύει τους παίκτες του σε κύκλο να τους εξηγεί τι έκαναν σωστά και τι όχι, ενώ και στη διάρκεια των ασκήσεων τους μιλάει και τους κατευθύνει στο τι θέλει να κάνουν.

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης παραμένει κανονικά στις προπονήσεις και πιθανόν ως το Σάββατο να αποφασιστεί γι’ αυτόν, αλλά και τον Σνάιντερ, αν θα υπογράψουν συμβόλαια.

Απόντες από την προπόνηση σήμερα ήταν οι Πίρσμαν, Σάλιακας, Σιόντης και Πανουργιάς που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πανηπειρωτικό.