Η διαφαινόμενη ακύρωση του ταξιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία οδηγεί αναπόφευκτα την ομάδα σε σημαντικές αλλαγές στον προγραμματισμό της, με βασικότερο την εύρεση προπονητικού κέντρου στην Ελλάδα και δευτερευόντως την ακύρωση των φιλικών παιχνιδιών στο Κίελτσε.

Ο κ. Χριστοβασίλης βρίσκεται από το απόγευμα στα Ιωάννινα και μαζί με τον προπονητή και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουν να σχεδιάσουν τις εναλλακτικές που υπάρχουν.

Όσον αφορά το κέντρο προετοιμασίας στο οποίο θα βρεθεί η ομάδα, ως πιο πιθανή λύση αυτή τη στιγμή μοιάζουν τα Τρία Πέντε Πηγάδια στη Νάουσα, στα οποία η ομάδα είχε πάει το 2012 με προπονητή τον Χριστόπουλο τότε. Μελετώνται και κάποιες άλλες περιπτώσεις, μήπως η ομάδα μπορέσει να είναι σε κάποια περιοχή που είναι πιο πολλές ομάδες, ώστε να δώσει και φιλικά. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν ως την Κυριακή το αργότερο, αφού η ομάδα θα πρέπει μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχει φύγει για το βουνό.

Το μόνο καλό, πάντως, που ενδεχομένως να προκύψει απ’ αυτήν την ανατροπή είναι ο μικρός κερδισμένος χρόνος για έλευση νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ο Σνάιντερ και ο Σούλης αναμένεται να είναι στην προετοιμασία και από εκεί και πέρα, αν κλείσει και κάποιος άλλος άμεσα, θα είναι προς όφελος της ομάδας, αφού θα προλάβει να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.