image description

Την υπέρβαση του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Πέδρο Κόντε προκειμένου να τον δελεάσει να επιστρέψει στην ομάδα που λατρεύτηκε κυριολεκτικά από τον κόσμο, έχοντας φυσικά και μια τεράστια αγωνιστική προσφορά.

Η πρώτη πρόταση περισσότερο απευθυνόταν στο συναίσθημα του ποδοσφαιριστή, η δεύτερη ήταν πιο γενναιόδωρη, αλλά και πάλι μακριά από τα «θέλω» του παίκτη για να έρθει μία ακόμα βελτιωμένη πρόταση τις τελευταίες ώρες.

Η ομάδα είναι γεγονός ότι έπιασε το ταβάνι της και πολύ δύσκολα θα μπορούσε να ανέβει άλλο από εκεί που έφτασε στην τρίτη της πρόταση και είναι θέμα Κόντε πλέον να προτάξει κι αυτός το… «ταβάνι» του συναισθήματός του για να επιστρέψει στην πόλη και την ομάδα που είχε την πιο πετυχημένη πορεία της καριέρας του, όπως θα διαπιστώσετε και από τον πίνακα των όσων πέτυχε με την κάθε ομάδα που αγωνίστηκε.

Τελευταία ομάδα του Κόντε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν η Αλ Ντάφρα, με την οποία μέσα στο 2021 έκανε 13 συμμετοχές στις οποίες πέτυχε 5 γκολ και έδωσε 1 ασίστ.

Η καλύτερή του σεζόν στα ΗΑΕ ήταν αναμφισβήτητα η πρώτη με την Μπανίγιας, όπου σε 25 αγώνες έβαλε 18 γκολ!

Το θέμα Κόντε έχει εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία και από μέρα σε μέρα θα δοθεί η τελεσίδικη θετική ή αρνητική απάντηση.