Για σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα για το Κίελτσε της Πολωνίας, αλλά για διάφορους λόγους το ταξίδι αυτό ακυρώθηκε, με την ομάδα να παραμένει ακόμα στη βάση της.

Αν βάλουμε ψύχραιμα τα πράγματα κάτω, πάντως, θα διαπιστώσουμε ότι το ρόστερ δεν είναι ακόμα έτοιμο, αφού υπάρχουν πολύ σοβαρές ελλείψεις ενδεκαδάτων παικτών, οπότε η σκληρή δουλειά και τα φιλικά δεν θα βοηθούσαν να βγουν συμπεράσματα ή να βελτιώνονται αδυναμίες.

Για σήμερα Κυριακή έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από αύριο οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Πανηπειρωτικό.

Όσον αφορά το που θα πάει η ομάδα για προετοιμασία, τοποθεσία- φαβορί είναι τα Τρία Πέντε Πηγάδια και πιθανότερη ημερομηνία αναχώρησης η ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Το επιπλέον πρόβλημα που ανακύπτει, όμως, για τους «κυανόλευκους» είναι τι δυνατότητες έχουν για φιλικά παιχνίδια. Στην Πολωνία είχαν προγραμματιστεί 2-3 φιλικά ματς, τώρα όμως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αφού οι ομάδες που είναι στην Ελλάδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα και από εκεί και πέρα θα δούμε ποιες ομάδες Super League 2 θα έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και μπορούν να προλάβουν να είναι έτοιμες για κάποιο φιλικό.

Τέλος, η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη για τα μεταγραφικά. Ο Κόντε πρέπει να απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες και από εκεί και πέρα θα δούμε και ποια άλλα κενά θα καλυφθούν. Μετά τους Σνάιντερ και Σούλη φαίνεται να υπάρχει και κάτι άλλο έτοιμο, το οποίο δεν έχει διαρρεύσει.