Τελευταία διπλή προπόνηση στα Ιωάννινα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα Πέμπτη. Στο κυρίως πρόγραμμα το πρωί οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Στο ένα δούλευαν τελειώματα φάσεων με σουτ και στο άλλο ο κ. Μεταξάς δούλεψε στις εκτελέσεις κόρνερ, τοποθετώντας τους παίκτες του σε συγκεκριμένες θέσεις και δείχνοντάς τους τις κινήσεις που θέλει να κάνουν κατά την εκτέλεση.

Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν το νέο πρόσωπο σήμερα, καθώς ξαναμπήκε στο πρόγραμμα και έβγαλε μέρος του, ενώ συνέχισε και στο γυμναστήριο. Ατομικό κάνει ο Πανουργιάς που θα τεθεί κι αυτός πλέον στη διάθεση του κ. Μεταξά.

Ξανά «παρών» δήλωσε σήμερα ο Οσάουε, ο οποίος χθες έκανε τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις. Σήμερα θα κάνει και μία μαγνητική στον χειρουργημένο του αστράγαλο και εφόσον όλα είναι καλά θα ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Σήμερα αναμένεται να έρθει και ο Περέα στην πόλη μας, ο οποίος επίσης θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα για κάποιες μέρες για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που έχει στη γάμπα, αλλά θα βρεθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια για να μπορέσει να εγκλιματιστεί κιόλας.

Το απόγευμα θα γίνει μία ακόμα προπόνηση στο Πανηπειρωτικό και αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, απ’ ό,τι φαίνεται με 29 παίκτες, αν τελειώσουν και τυπικά οι μεταγραφές Περέα και Οσάουε.