image description

Διάβασε εδώ Πως παίζονται τα Fantasy Sports!

  1. Σπαρτάκ Τρνάβα – Μόστα (21:45)

Γλίτωσε τα… χειρότερα η Σπαρτάκ Τρνάβα στο πρώτο παιχνίδι, καθώς βρέθηκε να χάνει 3-0 στο 35’, ωστόσο στο υπόλοιπο του αγώνα μάζεψε την κατάσταση, έφερε το σκορ στο 3-2 κι έχασε ευκαιρίες και για την ισοφάριση. Χρειάζεται πλέον νίκη με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί, αν κερδίσει με 1 τέρμα διαφορά το ματς θα οδηγηθεί σε παράταση. Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Μόστα για να πάρει ισχυρό προβάδισμα, την περιμένει δύσκολο έργο στην αποψινή ρεβάνς, αναγνώρισε ο κόουτς Γκρεγκ.

Προγνωστικό: Αφού απέφυγε το… κάζο η Σπαρτάκ απόψε θα επιβεβαιώσει λογικά την ανωτερότητά της και μπορεί να «καθαρίσει» από την κανονική διάρκεια του αγώνα την πρόκριση. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over ανεβαίνει στο 1.75.1165. Ολυμπιακός – Άρης (21:00)

  1. Σάντος – Ιντεπεντιέντε (16/7 01:15)

Ολοκληρώνουμε με Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Σάντος προέρχεται από το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου στον όμιλό της τερμάτισε στην 3η θέση, διαγράφοντας μέτρια προς κακή πορεία. Μία από τα ίδια και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Παλμέιρας με 3-2. Η Ιντεπεντιέντε δεν έλαμψε στον όμιλό της, αλλά «καθάρισε» σχετικά εύκολα την πρόκριση. Προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος, ξημερώματα Δευτέρας υποδέχεται την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Δεν μπορεί να αγωνιστεί ο νεοφερμένος αμυντικός Λάσο.

Προγνωστικό: Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε σημαντικές ομάδες από Βραζιλία και Αργεντινή. Η απουσία αγωνιστικού ρυθμού από την Ιντεπεντιέντε πιθανόν να παίξει σημαντικό ρόλο, στο 2.05 η απόδοση νίκης της Σάντος.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.