Με διπλή προπόνηση στο Πανηπειρωτικό έπεσε η αυλαία του πρώτου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ηρακλή Μεταξά να παίρνει μια πρώτη γεύση από την ομάδα. Σαφώς είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, κάτι που παραδέχτηκε και ο κόουτς στην πρώτη του συνέντευξη λίγο πριν την αναχώρηση για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, εκεί που θα γίνει το δεύτερο και πιο επίπονο στάδιο και θα ακολουθήσει το τρίτο του μονταρίσματος μέσα από τα φιλικά παιχνίδια.

Η προετοιμασία στα Γιάννενα ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον κόουτς να μετράει τις επιστροφές Σάλιακα και Πανουργιά. Ο Οσάουε ακολουθεί κι αυτός την προετοιμασία κανονικά και θα είναι στην αποστολή για το βουνό. Τέλος, ο Ντομίνγκεζ δεν προπονήθηκε σήμερα για προληπτικούς λόγους, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή αύριο.

Στα Γιάννενα έχει φτάσει και ο Περέα, ο οποίος κάνει κάποιες αιματολογικές εξετάσεις και τεστ covid, θα τον δει και ο κ. Ριστάνης για να έχει μία πρώτη εικόνα για τις ενοχλήσεις στη γάμπα και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί κι αυτός στην αποστολή, κάνοντας για κάποιες μέρες ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή διπλή προπόνηση, περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής και συναρμογής, αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, Passing game, αμυντική τακτική και ειδική αντοχή.

Από αύριο και μετά το πρόγραμμα θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και να γίνεται πιο απαιτητικό. Λόγω της σοβαρής πιθανότητας να μη γίνουν φιλικά στα Τρία Πέντε Πηγάδια, το πρόγραμμα της προετοιμασίας αναπροσαρμόστηκε κατάλληλα για να δουλευτούν περισσότερες τακτικές λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με βίντεο που θα αναλύονται στους παίκτες.

Δείτε βίντεο από την πρωινή, αλλά και την απογευματινή προπόνηση