Για τα Τρία Πέντε Πηγάδια αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία συμπεριλήφθηκαν και οι Οσάουε και Περέα που ακόμα δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, αλλά ουσιαστικά έχει κλείσει η μεταγραφή τους.

Δεν ακολουθεί την αποστολή ο Πανουργιάς, που είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στο ρόστερ, ενώ συνολικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα βρίσκονται 28 παίκτες.

Η ομάδα θα παραμείνει στο βουνό ως την άλλη Κυριακή 25 Ιουλίου και από εκεί και πέρα θα αρχίσει το στάδιο του μονταρίσματος.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Για τα 3-5 πηγάδια και το Naoussa Mountain Resort, οπού και θα πραγματοποιηθεί μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αναχώρησε πριν από λίγο η ομάδα μας.
Στην αποστολή της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας κ.Μεταξάς επέλεξε τους:
LODYGIN, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΟΥΛΗ, ΚΑΡΓΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΣΑΛΙΑΚΑ, PEERSMAN, ERRAMUSPE, ΣΙΟΝΤΗ, ΤΡΙΑΔΗ ΑΛ, ΠΗΛΙΟ, ΛΩΛΗ, ΛΙΑΣΟ, DOMINGUEZ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, BRENER, ΤΡΙΑΔΗ Π., ΔΟΥΜΤΣΗ, MILINCEANU, SCHNEIDER, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΜΙΝΑ, ΚΥΡΚΟ, ΡΙΖΟ, OSAWE, ενώ σήμερα το πρωί, μετά τις ιατρικές του εξετάσεις, ενσωματώθηκε και ο PEREA.
Η ομάδα θα παραμείνει στη Νάουσα μέχρι την Κυριακή 25 Ιουλίου, όπου και θα επιστρέψει στα Ιωάννινα για τη συνέχιση της προετοιμασίας.