Στα Τρία Πέντε Πηγάδια επέλεξε να βρεθεί φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ένεκα των υγειονομικών συνθηκών, η προετοιμασία στο Κίελτσε ακυρώθηκε και μετά από χρόνια επελέγη και πάλι μία τοποθεσία που είναι ιδανική, λόγω και του υψομέτρου που είναι στα 1350 μέτρα, ενώ συνήθως οι θερμοκρασίες στην περιοχή το καλοκαίρι δεν ξεπερνούν τους 25 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα ο ΠΑΣ πηγαίνει σε μια περίοδο που ο καιρός προβλέπεται να είναι βροχερός για μερικές μέρες από Κυριακή μέχρι Τετάρτη, οπότε θα επικρατούν και πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Σημαντικό μειονέκτημα της περιοχής είναι ότι δεν παρευρίσκονται ταυτόχρονα πολλές ομάδες στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να κλείνονται φιλικά παιχνίδια, όπως συμβαίνει στο Καρπενήσι, το οποίο προτιμούσε σταθερά η «κυανόλευκη» διοίκηση από το 2013 ως το 2020.

Είναι η 2η φορά που οι «κυανόλευκοι» θα πάνε στα Τρία Πέντε Πηγάδια επί προεδρίας Χριστοβασίλη. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2012 με προπονητή τον Γιάννη Χριστόπουλο. Το τότε «χτίσιμο» της ομάδας οδήγησε στην καλύτερη πορεία εδώ και πολλές δεκαετίες, αφού η «κυανόλευκη» ομάδα κατέκτησε την 5η θέση του πρωταθλήματος.

Το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή είναι το ίδιο με το 2012. Πρόκειται για το Naoussa Mountain Resort, το οποίο μπορεί να προσφέρει 35 δωμάτια σε δύο κτίρια (ιδανικά για τη φιλοξενία ως και δύο ομάδων). Διαθέτει δύο ιδιόκτητα γήπεδα ποδοσφαίρου ακριβώς μπροστά από τα δύο κτίρια του συγκροτήματος. Επίσης υπάρχει γήπεδο βόλεϊ, ποδο-βόλεϊ μπροστά από το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, χώρος μασάζ με δύο κρεβάτια, εξωτερική πισίνα για αποθεραπεία, σάουνα, πλήρως ανακαινισμένο lobby bar με δορυφορική τηλεόραση και ελεύθερη παροχή ασύρματου internet, υπηρεσία πλυσίματος ρούχων προπόνησης κτλ.

Για τις ανάγκες του ΠΑΣ Γιάννινα το φυσιοθεραπευτήριο του κ. Φίλιππου Σκόρδου «μετακομίζει» με όλα του τα σύγχρονα μηχανήματα, ώστε οι παίκτες να έχουν καθημερινά την καλύτερη αποθεραπεία μετά τις απαιτητικές τους προπονήσεις.

Η αποστολή των Ηπειρωτών θα παραμείνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια ως την Κυριακή 25 Ιουλίου.