image description

Έφτασε ή ώρα για το κυρίως πιάτο, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που μπαίνει στην τελική του ευθεία το σαββατοκύριακο στην λίμνη της Καστοριάς.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για την κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων αρχικά οι οποίοι μετά από τις 21 σημερινές κούρσες επαναληπτικές και ημιτελικές που έγιναν κάτω από ιδανικές συνθήκες έδειξαν ότι αναμένονται μεγάλες μάχες το πρωί του Σαββάτου (08:55) για μια θέση στο βάθρο των 18 τελικών της κατηγορίας.

Άλλωστε τα αποτελέσματα της κατηγορίας αυτής θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τις ομάδες που το διεκδικούν.

Την Κυριακή η αυλαία του 87ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πέσει παραδοσιακά με τους τελικούς των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών βαρών.

Σε Livestream όλοι οι τελικοί Σάββατο και Κυριακή  

Υπενθυμίζεται ότι τόσο αύριο Σάββατο , όσο και την Κυριακή όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του καναλιού της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο Youtube , μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και της σελίδας  της ΕΚΟΦΝΣ στο facebook.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής ΕΔΩ

Αναλυτικά τοι ωρολόγιο πρόγραμμα του Σαββάτου με τους τελικούς της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων ΕΔΩ.