Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χουάν Χοσέ Περέα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού πρώτα ο Κολομβιανός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ στα οποία είχε υποβληθεί από την Παρασκευή που είχε έρθει στην πόλη μας.

Ο Περέα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ και στις δηλώσεις που παραχώρησε στο site της ΠΑΕ είπε ότι είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί και πάλι σε γεμάτα γήπεδα.

Η ανακοίνωση:

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό, Juan-Josè Perea.

Ο Perea πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στα Ιωάννινα με την άφιξη του, ενώ αντίστοιχα τα εργομετρικά τα ολοκλήρωσε στα 3-5 πηγάδια, οπού και βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία. Σήμερα το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τα επόμενα 3 έτη με την ομάδα μας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Βόλου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ πιο πριν ήταν στην U19 της Porto και την Escofutuper.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση με τον ΠΑΣ και ανυπομονώ μετά από καιρό να αγωνιστώ σε γεμάτα γήπεδα. Θέλω μαζί με την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους.”