Ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο ήταν η συγκομιδή της επιτυχούς προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών του Α.Σ. Νικηφόρου Ανατολής στα πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων Νεανίδων και Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών στο άθλημα του τζούντο. Τα πρωταθλήματα διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουλίου 2021  στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα.

Ο αθλητής Άρης Ζάραγκας κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 73 κιλά στην κατηγορία των Εφήβων, την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 73 κιλά στην κατηγορία των Νέων Ανδρών.

Ο αθλητής Αποστόλης Ντόντορος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των +90 κιλών των Εφήβων.

Η αθλήτρια Σταυριανή Τασιοπούλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα -57 κιλά των Νεανίδων, ενώ αξιόλογη εμφάνιση έκανε και ο αθλητής Τασιόπουλος Χρήστος στην κατηγορία 66 κιλά των Νέων Ανδρών.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Νικηφόρου Ανατολής συγχαίρει τους αθλητές, αθλήτριες και προπονητή του συλλόγου για τις νέες επιτυχίες που είναι αποτέλεσμα της τακτικής και ποιοτικής προσπάθειας.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Νικηφόρου Ανατολής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευαρέσκειά του στον κ. Γεώργιο Σαραλιώτη και την εταιρεία Γ. Σαραλιώτης (τέντες και συστήματα σκίασης) για την ηθική και οικονομική συμπαράστασή τους στην προσπάθεια του συλλόγου.