Με τον καιρό να βελτιώνεται σήμερα Τετάρτη μετά από ένα τριήμερο βροχών, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισαν την προετοιμασία τους στα Τρία Πέντε Πηγάδια κάνοντας διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Το πρωί δούλεψαν σε ασκήσεις αμυντικής μετάβασης σε παιγνιώδη μορφή και το απόγευμα έκαναν εκπαίδευση αμυντικής υποομαδικής τακτικής και έγινε καθοδήγηση από το τεχνικό τιμ της ομαδικής αμυντικής τακτικής.

Η διάθεση και το πάθος είναι στα ύψη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δουλεύουν με απόλυτη ηρεμία και προσήλωση και καθημερινά η ομάδα εξελίσσεται. Οι προσπάθειες να βρεθεί κάποιος αντίπαλος στο προπονητικό κέντρο για να δουν τη δουλειά στην πράξη, δεν έχουν σταματήσει, αλλά παραμένει δύσκολο μέχρι στιγμής.

Ο κ. Μεταξάς, όπως φάνηκε και από τη σημερινή προπόνηση, επιμένει πολύ στο σωστό (από θέμα τάιμινγκ) και αποτελεσματικό πρέσινγκ της ομάδας του, ενώ όταν προκύπτει κλέψιμο έξω από την περιοχή και φάση για γκολ, ζητεί από τους παίκτες του να την τελειώνουν γρήγορα, χωρίς πολύ «φλυαρία». Γι’ αυτό και κάποιες ασκήσεις εστιάστηκαν στο πρέσινγκ 2 σε 1, στο κλέψιμο και το γκολ στο τελείωμα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά σε πανηγυρικό κλίμα, αφού περιείχε παιχνίδι 30-10 όπως το ονομάζει το τεχνικό επιτελείο. Στις 30 σέντρες δηλαδή, πρέπει να σημειωθούν τουλάχιστον 10 γκολ. Ο Ντομίνγκεθ με… buzzer beater πέτυχε το 10ο γκολ, με τους συμπαίκτες του να ξεσπάνε σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφού κέρδισαν το «στοίχημα» κόντρα στους τερματοφύλακες!

Δείτε φωτογραφίες από τη σελίδα μας στο fb Super Fm 104,3

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση

Δείτε ένα ακόμα βίντεο