Χαμόγελα, αλλά και προβληματισμός επικράτησαν στα πλαίσια ολοκλήρωσης της Β΄ Φάσης, του Α΄ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην οποία συμμετείχε η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ του ΑΓΣΙ με προπονητή τον κο Χρήστο Μπέγκα με τους Κωστή, Γεωργίτση, Φωτιάδη, Μήτταρη, Καραθανάση, Γκατζέλη, Νάκο, Μπαλτογιάννη, Μπόλλη, Τζώρτζη, Τσόλη Ν., Τσόλη Γ. και Δήμου.

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την παρακαταθήκη για το μέλλον που βάζουν οι καλές εμφανίσεις και το πείσμα των παικτών, που δυστυχώς δεν αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα λόγω ελλιπούς προετοιμασίας.

Προβληματισμός για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό από τον Σεπτέμβριο του 2021. Ένα πιθανό «λουκέτο» στα κλειστά γυμναστήρια και προπονητήρια θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλα τα σωματεία και τα παιδιά που αθλούνται. Είναι δεδομένο πως η επόμενη ημέρα του Ερασιτεχνικού αθλητισμού χρειάζεται γενναίες αποφάσεις και στήριξη από όλους τους φορείς.

Τελική βαθμολογία: 1. Ίκαροι Σερρών 9 βαθμοί. 2. Κεραυνός Λάρισας 9 βαθμοί. 3. Διόσκουροι Κοζάνης 9 βαθμοί. 4. Ζαφειράκης Νάουσας 7 βαθμοί. 5. ΚΑΟ Χαλκιδικής 6 βαθμοί. 6. ΑΓΣ Ιωαννίνων 5 βαθμοί.