Όσες μεταγραφές και να γίνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όποιοι κι αν έρθουν, αδιαμφισβήτητα το όνομα του Κόντε είναι αυτό που απασχολεί τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών των “κυανόλευκων”. Και είναι αυτό που λέει ο λαός, μην τάξεις σε μικρό, σε τρελό… και θα προσθέταμε και σε οπαδό! Άπαντες συζητάνε αυτό το θέμα, για το αν ο πρόεδρος έκανε πράγματι την υπέρβαση ή όχι, αν ο Ισπανός θέλει να έρθει ή όχι και το αν όλο αυτό το ενδιαφέρον έχει πραγματικό ή επικοινωνιακό χαρακτήρα.

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο Κόντε τελικά θα βρεθεί στα Γιάννενα και στις προπονήσεις της ομάδας! Αλλά κάπου εδώ για την ώρα μπαίνει ένα «αλλά». Και το «αλλά» έχει να κάνει με το ότι ο Κόντε αναγνωρίζει ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος από την προετοιμασία και πρέπει να δώσει το «παρών» για να προλάβει και ο ίδιος να ανεβάσει «στροφές» ως τις 21 Αυγούστου που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως, θέλει να μείνει κενό από την υπογραφή του το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ για λίγες ακόμα μέρες, μήπως τυχόν βρεθεί ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που προφανώς θα του προσφέρει τα διπλάσια χρήματα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχεται άλλη πρόταση στον Ισπανό στράικερ, οι πιθανότητες επιστροφής του αυξάνονται σημαντικά, αλλά σίγουρα όλοι θέλουν να τον δουν να επιστρέφει μόνιμα και όχι με την αγωνία αν θα είναι στην προπόνηση και την επόμενη μέρα. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να ανακοινωθεί κάτι όταν θα είναι επίσημο, παρά να φτάσουμε σε φιάσκο, με παίκτη που θα προπονείται, αλλά δεν θα είναι βέβαιη η παραμονή του.