Στους 12 καλύτερους κωπηλάτες του κόσμου συγκαταλέγεται πλέον ο Στέφανος Ντούσκος, καθώς με εξαιρετική κούρσα πήρε τη 2η θέση στα προημιτελικά του σκιφ ανδρών στο Τόκιο κι έτσι έκλεισε θέση για τον ημιτελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής θα τα δώσει όλα πλέον να βρεθεί και στον τελικό και -γιατί όχι- να διεκδικήσει κι ένα μετάλλιο!

Ο χρόνος του Στέφανου Ντούσκου ήταν 7:12:77

Στο μεταξύ, οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ολυμπιακής ρεγκάτας κωπηλασίας θα έχουν ρεπό τόσο τη Δευτέρα (26/7), όσο και την Τρίτη (27/7), συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, δηλαδή του Στέφανου Ντούσκου (απλό σκιφ), της Αννέτας Κυρίδου (απλό σκιφ) και των Μαρίας Κυρίδου, Χριστίνας Μπούρμπου (δίκωπος). Οι διοργανωτές είχαν ήδη συμπτύξει τους αγώνες της Δευτέρας (26/7) στο πρόγραμμα της Κυριακής (25/7), με την Εκτελεστική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να ανακοινώνει σήμερα τη μετάθεση του αγωνιστικού προγράμματος της Τρίτης (27/7), λόγω επερχόμενου τυφώνα!

«Αναμένεται κακοκαιρία την Τρίτη, με ισχυρούς ανέμους και ισχυρές ριπές, δημιουργώντας άνισες και δυνητικά αβάσιμες συνθήκες αγώνων», ανέφερε συγκεκριμένα η Επιτροπή στη σχετική ανακοίνωσή της, επικαλούμενη προβλέψεις από τις μετεωρολογικές υπηρεσίες των Ολυμπιακών Αγώνων του «Τόκιο 2020».