Διακοπές τέλος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που φέτος είχαν τη συντομότερη καλοκαιρινή ξεκούραση, μιας και ο κορωνοϊός ανέτρεψε όλα τα δεδομένα πέρυσι. Τα παιδιά έμειναν 7 μήνες εκτός επίσημων αγώνων και όταν επέστρεψαν στη δράση τον Μάιο αυτή κράτησε ως τις 26 Ιουνίου. Ένα ακριβώς μήνα μετά η ομάδα Κ19 είναι και πάλι στη βάση της για να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Όσον αφορά την Κ17 τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ χειρότερα, αφού το πρωτάθλημα δεν συνεχίστηκε και η σεζόν χάθηκε. Μάλιστα τη στιγμή της διακοπής η ομάδα εφήβων του ΠΑΣ βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας, αλλά η Super League και οι 14 ΠΑΕ δεν πήραν την αντίστοιχη ευθύνη να ξεκινήσουν κι αυτό το πρωτάθλημα. Έτσι τα παιδιά αυτά ναι μεν προπονήθηκαν για κάποιες εβδομάδες, όμως η έλλειψη επίσημων αγώνων είναι πολύ μεγαλύτερη.

Σχετικά με το τεχνικό επιτελείο των δύο ομάδων, η πετυχημένη «συνταγή» δεν αλλάζει. Η συγκλονιστική πορεία της Κ19 από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά, όπως και η προώθηση τριών παιδιών (Κύρκου, Μίνα και Ρίζου) στην πρώτη ομάδα δεν άφησαν περιθώριο σκέψεων για το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται. Έτσι ο Χρήστος Αγγέλης είναι και πάλι στον πάγκο.

Στην Κ17 ο Μιχάλης Μπόλος που είχε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο που πρωταγωνιστούσε ως τον Οκτώβριο του 2020, θα συνεχίσει κι εκείνος το δικό του έργο.

Γυμναστής της ομάδας θα παραμείνει ο Γιάννης Λώλης, του οποίου η δουλειά φάνηκε ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας, ενώ ο κ. Γκορτζής θα έρχεται από την πρώτη ομάδα και θα προπονεί τους τερματοφύλακες.

Το πρώτο φετινό ραντεβού των παιδιών δόθηκε στο πλαστικό γήπεδο της Λιμνοπούλας, όπου εκεί θα είναι ένα από τα γήπεδα που θα χρησιμοποιούν φέτος.

Το “παρών” στη σημερινή “πρώτη” των υποδομών έδωσε και ο βοηθός του κ. Μεταξά, ο κ. Στάικος, που έδειξε έτσι και το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου της μεγάλης ομάδας για τη δουλειά που θα γίνεται στις υποδομές. Μην παραλείπουμε, άλλωστε, την εξαιρετική συνεργασία που υπήρχε ως πρόσφατα με τον κ. Μπαδήμα και που λειτούργησε προς όφελος της εξέλιξης των ομάδων υποδομών. Επομένως, η άμεση σχέση και συνεργασία των τεχνικών επιτελείων μεγάλων και μικρών θα συνεχιστεί στην ίδια βάση με τα προηγούμενα χρόνια.