Από την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζει και επίσημα τον αντίπαλό του στο Europa League, που θα είναι η νορβηγική Odd. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στους «Ζωσιμάδες» και ο επαναληπτικός την Πέμπτη 21 Ιουλίου στο Skajerak Arena του Σίεν.

Την Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν τα «μαγικά χαρτάκια» του αγώνα, που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, λόγω της ιστορικής φύσης της αναμέτρησης για την τοπική μας ομάδα.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της θα δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τις τιμές των εισιτηρίων για όσους δεν έσπευσαν να αγοράσουν διαρκείας, καθώς οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να δουν δωρεάν τον αγώνα και μάλιστα από τη θέση που έχουν διαλέξει και όχι τη θέση που έχει… περισσέψει.

Το ενδιαφέρον όσο πλησιάζουν οι ημέρες και ειδικά και μετά τις ανακοινώσεις των μεταγραφών, έχει γίνει πολύ μεγάλο και αν ο ενθουσιασμός «μεταφραστεί» σε παρουσία στο γήπεδο, τότε οι «Ζωσιμάδες» θα γεμίσουν μετά από πολλά χρόνια.

Αλλά και για το εκτός έδρας παιχνίδι το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο. Πολλοί είχαν ρισκάρει να κλείσουν εισιτήρια για Νορβηγία χωρίς να περιμένουν ποιος θα προκριθεί και μετά το σημερινό «καρδιοχτύπι», ευτυχώς δεν άλλαξαν τα πλάνα τους.

Από πλευράς ΠΑΕ δεν έχει εκδηλωθεί η πρόθεση να ταξιδέψει με τσάρτερ με τους φιλάθλους της, γι’ αυτό και παρέες-παρέες έκλεισαν ήδη πτήσεις για Όσλο από Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Άκτιο. Εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από 300-400 όσοι θα είναι στην Skajerak Arena την Πέμπτη 21 Ιουλίου και δεν θα ταξιδέψουν μόνο από Ελλάδα, αλλά και από Σουηδία, Κύπρο, Γερμανία, Αγγλία και άλλες βαλκανικές χώρες.

Ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM ήδη έχει οργανώσει την παρουσία του στο Σίεν και θα σας μεταδώσει τα πάντα ραδιοφωνικά, ιντερνετικά, αλλά και μέσω της WEB TV για το τριήμερο 19-22 Ιουλίου.