image description

Δεύτερη μέρα ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την επιστροφή από τα Τρία Πέντε Πηγάδια και από αύριο (Τετάρτη) αρχίζει το τρίτο στάδιο προετοιμασίας που θεωρητικά είναι το στάδιο του μονταρίσματος. Στην πραγματικότητα, όμως, η απουσία φιλικών θα το καθυστερήσει μερικές ακόμα μέρες.

Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με κάποιες ομάδες για να βρεθεί αντίπαλος, ενώ έχει γίνει κρούση και στον Άρη, ο οποίος όμως θα είναι διαθέσιμος μόνο αν αποκλειστεί από την Αστάνα.

Στα μεταγραφικά ακόμα δεν προέκυψε κάτι στις περιπτώσεις Οσάβε και Γκαρντάφσκι. Και οι δύο είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και αν αποκτηθούν θα μπορούν να υπολογίζονται κατά τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Είναι προφανές ότι στα μεταγραφικά θα χρειαστεί «γκάζωμα» το επόμενο διάστημα για να βρεθούν πιο έτοιμοι παίκτες.

Εν τω μεταξύ τα πράγματα στραβώνουν ακόμα και με τον καιρό. Τώρα που η αποστολή είναι και πάλι στη βάση της, το θερμόμετρο θα «χτυπάει» 38άρια, ακόμα και 40άρια! Δεν αποκλείεται οι απογευματινές προπονήσεις να μετατεθούν λίγη ώρα πιο αργά, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο.