image description

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για τα ελληνικά κουπιά στο Τόκιο! Μετά την πρόκριση στον τελικό της δικώπου άνευ, με τις Μαρία Κυρίδου – Χριστίνα Μπούρμπου, τα ξημερώματα της Πέμπτης θα κριθεί η συμμετοχή στον τελικό δύο ακόμα ελληνικών πληρωμάτων, του Στέφανου Ντούσκου και της Αννέτας Κυρίδου.

Κατά χρονική σειρά, στις 09:30 ώρα Τόκιο και 03:30 ώρα Ελλάδας, οι Χρ. Κυρίδου – Μπούρμπου θα διεκδικήσουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Aν, μάλιστα, τα δύο κορίτσια επαναλάβουν τη σπουδαία σημερινή επίδοση που για λίγη ώρα ήταν και παγκόσμιο ρεκόρ, τότε το μετάλλιο αχνοφαίνεται!

Μία ώρα αργότερα, η Αννέτα Κυρίδου αγωνίζεται στον ημιτελικό που ξεκινάει στις 10:30 τοπική ώρα , 04:30 ώρα Ελλάδας. Και τελευταίος ρίχνεται στη μάχη ο Γιαννιώτης κωπηλάτης, Στέφανος Ντούσκος, που θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του σκιφ ανδρών στις 11:10 τοπική (05:10 ώρα Ελλάδας).

Τα δυο ελληνικά πληρώματα που θα αγωνιστούν στα ημιτελικά, θα πρέπει να πάρουν μια από τις τρεις πρώτες θέσεις για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό.