Την Πέμπτη το πρωί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το πρόγραμμα θα έχει και απογευματινές προπονήσεις, προκειμένου οι παίκτες να ανεβάσουν και πάλι ρυθμούς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο για φιλικό παιχνίδι, που είναι ο διακαής πόθος του κόουτς. Ο κ. Μεταξάς θέλει να έχει εικόνα από τους παίκτες του για να διαπιστώσει τι λειτουργεί καλά και τι όχι και φυσικά για να πάρει αποφάσεις για το αν θα έχουμε αποχωρήσεις/δανεισμούς. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι εύκολο να βρεθεί αντίπαλος για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ψαχτεί να κλείσει φιλικά παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη, χωρίς ακόμα να υπάρχει απάντηση.

Αν δεν προκύψει κάτι άμεσα, τότε το πρώτο φιλικό θα είναι σε μία εβδομάδα ακριβώς (Τετάρτη 4/8) στη Λαμία με την τοπική ομάδα.

Ούτε όμως στα μεταγραφικά κινείται κάτι καινούργιο. Ο Κόντε είναι σαφώς μέσα στη λίστα και μάλιστα στην κορυφή και με κεφαλαία γράμματα. Αλλά είναι επίσης γνωστό ότι η απάντησή του θα έρθει με μια σχετική καθυστέρηση.

Από εκεί και πέρα παρατηρείται στασιμότητα, αλλά όπως σημειώσαμε κι άλλες φορές, ο Αύγουστος φέρνει ευκαιρίες καλών παικτών, όπως αποδείχτηκε από τα προηγούμενα χρόνια.