image description

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα μέσα ενημέρωσης οι γονείς του Ολυμπιονίκη μας, Στέφανου Ντούσκου, Βασίλης και Μαρία Ντούσκου, καθώς και η πρόεδρος του Ν.Ο. Ιωαννίνων κα Μάρθα Παλαιοπάνου.

Οι δηλώσεις έγιναν στον προαύλιο χώρου του Ναυτικού Ομίλου που συνεχίζει να παράγει σπουδαίους αθλητές σε παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Ν.Ο.Ι. έχει πλέον στις τάξεις του 5 ολυμπιονίκες, την Σβάιερ, τον Μηλιώτης, τον Τζιάλλα, τον Τσίλη και τώρα τον Ντούσκο.

Συγκινημένοι οι δύο γονείς του Στέφανου μίλησαν στις κάμερες για το πώς έζησε ο Στέφανος τη μεγάλη κούρσα, αλλά και το πώς έφτασε ως εδώ σε μια πορεία γεμάτη άγχη, στερήσεις και αγωνίες.

Από την πλευρά της η κα Παλαιοπάνου τόνισε ότι σήμερα γράφτηκε ιστορία. Η πόλη και ο Όμιλος ζουν ανεπανάληπτες στιγμές και όλα αυτά ήταν επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας του Στέφανου, της οικογένειάς του και του Ν.Ο.Ι. που στηρίζει πάντα τους αθλητές του στις Εθνικές ομάδες.

Το “παρών” έδωσαν και τα δύο αδέρφια του Στέφανου Ντούσκου, Άρτεμις και Άγγελος (στη φώτο μαζί με τους γονείς του Ολυμπιονίκη μας και την πρόεδρο του Ν.Ο.Ι.)

Φωταγωγείται το Δημαρχείο

Από σήμερα το βράδυ το Δημαρχείο Ιωαννίνων θα είναι φωταγωγημένο με τα εθνικά μας χρώματα προς τιμή του χρυσού ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου.

Για την τελετή υποδοχής θα υπάρξει ενημέρωση μόλις οριστικοποιηθεί ο χρόνος επιστροφής του στα Γιάννενα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις