image description

Μάθε τα πάντα για το pamestoixima

  1. Κρίλια – Σπαρτάκ Μόσχας (19:00)

Η επιστροφή της Κρίλια στην Α’ Ρωσίας είχε αρνητικό πρόσημο καθώς έχασε με 2-1 από την Αχμάτ Γκρόζνι. Δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Γκλουσένκοφ που έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού από την αποψινή της αντίπαλο και υπάρχει σχετική συμφωνία. Ούτε για τη Σπαρτάκ η πρεμιέρα ήταν καλή, καθώς έχασε με 1-0 από τη Ρούμπιν Καζάν. Ακολουθεί το πολύ κρίσιμο ματς με την Μπενφίκα, για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Διεθνής ο επιθετικός Πόνσε, τραυματίστηκε αλλά ίσως προλάβει ο καλός μεσοεπιθετικός Πρόμες.

Προγνωστικό: Τα αρνητικά αποτελέσματα με τα οποία ξεκίνησαν και οι δύο τις υποχρεώνουν να τα δώσουν όλα απόψε. Θα δώσουμε το ποιοτικό προβάδισμα στη Σπαρτάκ Μόσχας, στο 1.75 το διπλό.

  1. Σάμροκ Ρόβερς – Σεντ Πάτρικς (22:00)

Κλείνουμε με μεγάλο ματς από την Πρέμιερ Ιρλανδίας, ντέρμπι κορυφής, κρίσιμο για τη μάχη του τίτλου. Σε εξαιρετική κατάσταση η Σάμροκ, ξεπέρασε άμεσα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πήρε δύο νίκες στα ματς που ακολούθησαν, επί των Ντέρι (4-2 εκτός) και Γκάλγουεϊ (2-0 εντός). Σε ακόμα καλύτερη φόρμα η Σεντ Πάτρικς, μετρά 3 διαδοχικές νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ, με την πιο πρόσφατη να είναι το επιβλητικό 6-0 επί της Μπρέι.

Προγνωστικό: Και τοπικό ντέρμπι του Δουβλίνου και αναμέτρηση κορυφής και φορμαρισμένες αμφότερες Σάμροκ και Σεντ Πάτρικς. Το πιο πιθανό είναι να σκοράρουν αμφότερες και να επιβεβαιώσουν το 1.95.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.