Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα 25 λεπτών από το 70λεπτης διάρκειας εσωτερικό φιλικό που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι καλύτερες φάσεις

12’ Σέντρα του Σάλιακα από τα δεξιά, ο Κύρκος στη δεξιά πλευρά της μικρής περιοχής έπιασε την εξ’ επαφής με κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στη ρίζα του δοκαριού του Σούλη, στη συνέχεια στρώθηκε στον Γροσδάνη που από το μισό μέτρο το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! (στο 3:36 του βίντεο)

31’ Λάθος γύρισμα του Καραγιάννη προς τα πίσω που δεν είδε τον Λοντίγκιν εκτός θέσης και γύρισε την μπάλα στο τέρμα, αλλά ο Λοντίγκιν με υπερένταση έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ με δεύτερη και Τρίτη προσπάθεια οι Περέα και Λιάσος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον «πορτιέρε» των «άσπρων». (στο 10:10 του βίντεο)

36’ Ο Περέα έκλεψε την μπάλα στη γωνία της μεγάλης περιοχής, έβαλε πλάτη τον Καραγιάννη που τον τράβηξε και τον ανέτρεψε, με τον Κάργα να εκτελεί το πέναλτι δυνατά στη δεξιά γωνία του Λοντίγκιν που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 1-0! (στο 11:31 του βίντεο)

60’ Σέντρα του Λώλη από αριστερά ο Περέα βρήκε με το χέρι την μπάλα, η οποία στη συνέχεια στρώθηκε στον Μίνα που σκόραρε, αλλά είχε προηγηθεί το χέρι του Κολομβιανού και σωστά το γκολ δεν μέτρησε. (στο 22:00 του βίντεο)

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ