image description

Τη χορηγική της συνεργασία με τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει η NETBET, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους για τη σεζόν που έρχεται. Η στοιχηματική εταιρία θα βρίσκεται σε τρία σημεία της φανέλας, στο εμπρός, το πίσω και στο μανίκι, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις για τους φιλάθλους που θα επιστρέψουν και πάλι στις εξέδρες.

Αναλυτικά:

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την στοιχηματική εταιρεία ΝΕΤΒΕΤ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Η ΝΕΤΒΕΤ, μία από τις κορυφαίες εταιρίες τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου παγκοσμίως, συνεχίζει την κοινή πορεία ως Μέγας Χορηγός του Π.Α.Σ. θα διαφημίζεται στο μπροστινό και πίσω μέρος της φανέλας μας, όπως και στο μανίκι. Παράλληλα με την προβολή της ΝΕΤΒΕΤ, έχουν οργανωθεί παράλληλες ενέργειες και εκπλήξεις για τους φιλάθλους μας.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ.Χριστοβασίλης, δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχημένη συνεργασία την προηγούμενη σεζόν με τη ΝΕΤΒΕΤ και η εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας για τη συνέχιση της κοινής μας πορείας, μας δίνει τα εφόδια που χρειαζόμαστε για να έχουμε μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά. Ευχαριστούμε τη ΝΕΤΒΕΤ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε για πολύ καιρό ακόμα.”

Από την πλευρά του ο Country Manager της ΝΕΤΒΕΤ.gr, Κωνσταντίνος Πανταζής, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή του Ομίλου μας να στηρίζει έμπρακτα ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η NΕΤΒΕΤ ως Μέγας Χορηγός είναι μέλος της οικογένειας του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.”

+21 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας Ε.Ε.Ε.Π. | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9327777 | Παίξτε Υπεύθυνα