Για τη Λαμία αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες ετοιμάζονται για το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι το οποίο έχει οριστεί για την Τετάρτη στις 20:00 στο γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος”.

Ο κ. Μεταξάς θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των αδελφών Τριάδη που δεν ξεπέρασαν πλήρως κάποιες ενοχλήσεις που είχαν στον προσαγωγό και των νεαρών Δούμτση και Ρίζου και θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους για να δει την κατάστασή τους και να αρχίσει να βγάζει πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Τον αυριανό αγώνα θα μεταδώσει ραδιοφωνικά ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3

Η ανακοίνωση της αποστολής από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Για τη Λαμία και το 1ο φιλικό για τη φετινή σεζόν αναχώρησε η ομάδα μας, με τον προπονητή μας κ.Μεταξά να έχει επιλέξει για την αποστολή, τους:

LODYGIN, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΟΥΛΗ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΣΑΛΙΑΚΑ PEERSMAN, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, ERRAMUSPE, ΚΑΡΓΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΠΗΛΙΟ, DOMINGUEZ, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΛΙΑΣΟ, ΣΙΟΝΤΗ, GARDAWSKI, MILINCEANU, SCHNEIDER, PEREA, BRENER, ΚΥΡΚΟ, ΛΩΛΗ και ΜΙΝΑ.

Aύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές μας έχουν προπόνηση ενεργοποίησης, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 20:00.

Link: http://pasgiannina.gr/agones/fil-lamia-08-2021/

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #lamiapas