Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη μέρα διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα των προκριματικών του Europa League με την Odd. Το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ και την μπουτίκ σχηματίστηκαν ουρές, ενώ έγιναν πάρα πολλές κρατήσεις και από το viva.gr. Συνέπεια του μεγάλου ενδιαφέροντος για τον αγώνα της Πέμπτης είναι να πλησιάζει το πρώτο sold out στα φθηνά εισιτήρια των 20 ευρώ στις θύρες 9 και 10.

Με τους ρυθμούς που πήγαν σε 3 μόλις ώρες τα πράγματα σήμερα, είναι πολύ πιθανό ως αύριο (Σάββατο) να εξαντληθούν τα εισιτήρια στις θύρες 9 και 10 και αναγκαστικά θα πρέπει κάποιος να στραφεί είτε στο πέταλο είτε στα ακριβότερα των 30 ευρώ και τα λίγα 35άρια που κυκλοφόρησαν για τα VIP.

Παράλληλα με τα εισιτήρια του αγώνα, συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που σε λίγες μέρες θα σπάσουν κι αυτά το φράγμα των 1.000!

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι στα παιχνίδια της UEFA πρέπει αυστηρώς οι φίλαθλοι να βρίσκονται στα καθίσματά τους και όχι σε σκαλιά ή διαδρόμους. Αν παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού ή φιλάθλων σε σκαλιά, προβλέπονται αυστηρά πρόστιμα. Γι’ αυτό και θα πρέπει όλοι να είναι τυπικοί και να μην εκεμετελλευθούν τα άδεια σκαλιά για μία καλύτερη θέση στο γήπεδο.

Τέλος, επειδή εκφράστηκαν κάποια παράπονα ότι τα εισιτήρια δεν είχαν πάνω τα διακριτικά της UEFA, αλλά της Super League, όπως μας διευκρινίστηκε, στα προκριματικά δεν χρησιμοποιούνται ακόμα τα διακριτικά σήματα του Europa League ούτε θα κουνηθεί “σεντόνι”. Αυτά στους ομίλους. Μόνο σημαίες της UEFA θα κυματίσουν στο γήπεδο και του Fair Play, ενώ η ονομασία Super League θα διορθωθεί το Σάββατο.

eieithrio-pas-odd