Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το φιλικό Λαμίας-ΠΑΣ Γιάννινα

Μεταξάς: “Βγήκαν πράγματα που δουλέψαμε στην τακτική”

Για τη διαφορά απόδοσης στα δύο ημίχρονα: «Κι εγώ έτσι το είδα, αλλά να πάρω το θετικό ότι παίξαμε επιτέλους ένα φιλικό, είδαμε τα παιδιά μέσα στο γήπεδο, γιατί η προπόνηση και τα μεταξύ μας φιλικά που κάναμε είναι διαφορετικά γιατί γνωρίζεις και τον συμπαίκτη σου πως παίζει ως αντίπαλος. Χάρηκα που έγινε αυτό το φιλικό.

Είναι αλήθεια ότι μου άρεσε το α’ ημίχρονο. Έπρεπε να βάλουμε τουλάχιστον 1 γκολ με τις ευκαιρίες του Λώλη και του Περέα. Στο β’ μέρος έπεσε ο ρυθμός, αλλά ανέβηκε ο ρυθμός του αντιπάλου. Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πραγματάκια και από το α’ ημίχρονο, αλλά και ειδικά από το δεύτερο».

Για την πρώτη «γεύση» από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μπάλα είναι, γήπεδο είναι, τα τέρματα είναι πάντα εκεί, οπότε δεν αλλάζουν πολλά πράγματα».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από τη διάρκεια και την ένταση του παιχνιδιού που είχαν οι παίκτες του: «Από την ένταση είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί βγήκαν και κάποια πράγματα που δουλέψαμε τακτικά. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Είχα πει όμως σε μία συνέντευξη ότι θέλω να δω κινήσεις. Αυτές βγήκαν και μου άρεσε. Όμως ακόμα και σε φιλικό θέλω να κερδίζω, δεν μου αρέσει να χάνω, οπότε είμαι 100% ευχαριστημένος».

Για την ένταση που υπήρξε μεταξύ Πίρσμαν και Μανούσου: «Πέρασε, δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο. Τους βγάλαμε έξω με τον συνάδελφο, κινηθήκαμε πολύ σωστά. Τελείωσε όμως και δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια».

Για το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να «πατήσει» πάνω στην απόδοση των πρώτων 35 λεπτών για να «χτίσει» κάτι καλύτερο στη συνέχεια: «Πάνω στα πρώτα 35 λεπτά θα πατήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τουλάχιστον αυτήν την απόδοση και να βάλουμε εκεί άλλα 2-3 στοιχεία που μας έλειπα και σ’ αυτό το καλό διάστημα, γιατί δεν πήγαν όλα τέλεια».

Για τον τραυματισμό του Καραχάλιου: «Δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά νομίζω είμαστε τυχεροί. Φοβηθήκαμε για το γόνατό του, αλλά τον βλέπω περπατάει. Θα μας το πουν όμως οι γιατροί».

Για τα μεταγραφικά: «Κι αυτό θα το δούμε στην πορεία. Είμαστε αυτοί που είμαστε, όσοι είμαστε και βγαίνουμε στο γήπεδο και παίζουμε τα παιχνίδια».

Ο κ. Μεταξάς θα παραχωρήσει συνέντευξη σε όλα τα ΜΜΕ σήμερα (Πέμπτη βράδυ) εφ’ όλης της ύλης.

 

Γρηγορίου: “Πολύ καλός ο ΠΑΣ Γιάννινα στο α’ ημίχρονο”

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Γρηγορίου αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα του ήθελε και μία νίκη στα φιλικά παιχνίδια, κάτι που δεν είχε πετύχει στα 3 προηγούμενα, ενώ για τον ΠΑΣ τόνισε ότι ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν πολύ καλός”.

«Όταν δίνεις το πρώτο φιλικό είναι δύσκολο. Κι εμείς είχαμε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Θέλει χρόνο, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρουν ρυθμό. Βέβαια ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε και πέρυσι και δείχνει και φέτος ότι θα έχει πολύ καλά στοιχεία. Ειδικά αυτό που είδα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο α’ ημίχρονο είναι πάρα πολύ καλό».