Το σημερινό πρωινό ραντεβού τεχνικού τιμ και παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανηπειρωτικό δεν ήταν για προπόνηση, αλλά για “βιντεοθεραπεία”, όπως συνηθίζεται να αναφέρεται η ανάλυση φάσεων που γίνεται μετά από αγώνες.

Ο κ. Μεταξάς είχε ετοιμάσει βίντεο από τον φιλικό αγώνα με τη Λαμία και το εσωτερικό δίτερμα που είχε γίνει την περασμένη Κυριακή και ανέλυσε στους παίκτες πράγματα που του άρεσαν και θέλει να συνεχίσει να τα βλέπει, αλλά και πράγματα που πρέπει να διορθωθούν.

Μάλιστα χθες στη συνέντευξη τύπου επεσήμανε και κάποια από τα στοιχεία που δεν πήγαν καλά στο β’ ημίχρονο του φιλικού με τη Λαμία, που ήταν το άνοιγμα των αποστάσεων των γραμμών και το γεγονός ότι το πρέσινγκ δεν γινόταν συνδυασμένα, αλλά ατομικά.

Από την άλλη μεριά, όμως, υπήρξαν και τα καλά της εμφάνισης με τη Λαμία, με την ομάδα να πρεσάρει καλά, να βγάζει πάθος και διάθεση.

Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους το απόγευμα της Παρασκευής και θα συνεχίσουν την προετοιμασία για το φιλικό της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Η ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ:

Απογευματινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές μας χθες μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία.

Η ομάδα ξεκίνησε το πρόγραμμα της με προθέρμανση και ασκήσεις αποκατάστασης στη συνέχεια, ενώ για το τελείωμα είχε ανάλυση τακτικής και κυκλοφορίας σε μικρό χώρο.

Σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ομιλία από το προπονητικό team και ανάλυση video των προπονήσεων και του φιλικού παιχνιδιού.

Το απόγευμα θα συνεχίσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.