Κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με τηλεοπτική μετάδοση θα είναι το φιλικό παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Θα υπάρχει, πάντως, και η ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 για όσους δεν θα μπορούν να βρίσκονται στις οθόνες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 19.30 η ομάδα μας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο Παναιτωλικού ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Emileon, κεκλεισμένων των θυρών βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι φίλοι του Παναιτωλικού μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω Live Streaming στο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube και τηλεοπτικά από το περιφερειακό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV ζωντανά.

 

Είσοδος δημοσιογράφων – φωτορεπόρτερ

Θα εκδοθεί αυστηρά περιορισμένος αριθμός διαπιστεύσεων για δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Τα αιτήματα διαπίστευσης πρέπει να αποσταλούν στο e-mail: press@panetolikos.gr, έως το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 12.00.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, για την είσοδό τους στην εγκατάσταση απαιτείται:

– Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 και να έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του.

ή

– Πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 σε ισχύ.

ή

– Αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test (προσοχή, όχι self-test) που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.