Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women’s Volleyball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την 24χρονη αθλήτρια Εβίτα Καρακατσιάνη στην ομάδα μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ύψους 1,80 Θεσσαλονικιά κεντρικός σπουδάζει στο παιδαγωγικό τμήμα νηπιαγωγών Ιωαννίνων, ενώ την περασμένη σεζόν στάθηκε άτυχη καθώς τραυματίστηκε σε αγώνα προετοιμασίας της ομάδας μας, και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο. Έπειτα από περίοδο αποκατάστασης αναμένεται φέτος να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΠΑΣ.

Η Εβίτα προέρχεται από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, και έχει κατακτήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα κορασίδων, έχει 2 συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων (1η και 3η θέση), ενώ έχει επίσης 2 κατακτήσεις Σχολικών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και μία συμμετοχή σε Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτή την χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τα μέλη της για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν μετά την επιτυχημένη επέμβαση ρήξη χιαστού που έκανα. Ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας και με βοηθάνε να επιστρέψω στο γήπεδο. Εύχομαι η καινούργια σεζόν να είναι γεμάτη υγεία για όλους μας για να μπορέσουμε να μπούμε ξανά στους ρυθμούς μας και να αγωνιστούμε έχοντας τον κόσμο του ΠΑΣ δίπλα μας.”

Εβίτα με το καλό και πάλι στο γήπεδο!