image description

Μία ακόμα ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε συνθήκες ενός ανταγωνιστικού παιχνιδιού θα έχει ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στις 19:30 στο Αγρίνιο (Emileon Sports) τον Παναιτωλικό (ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3), με στόχο να επαναλάβει μία εμφάνιση παρόμοια μ’ εκείνη των πρώτων 35 λεπτών με τη Λαμία, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο όμως τη διάρκεια και την ποιότητα του παιχνιδιού του.

Φέτος είναι λίγες οι ευκαιρίες που έχουν οι παίκτες να δείξουν μέσα από έναν φιλικό αγώνα την ετοιμότητά τους στον κόουτς, οπότε το πάθος και η διάθεση που επέδειξαν την περασμένη Τετάρτη στη Λαμία, θα πρέπει να φανούν και σήμερα. Είναι άλλωστε και ο πιο ασφαλής τρόπος να μπορέσει ο έμπειρος κόουτς να διακρίνει ποιοι είναι οι 11 πιο έτοιμοι για την πρεμιέρα της Super League, η οποία είναι προγραμματισμένη σε δύο εβδομάδες.

Η ομάδα θα ταξιδέψει αυθημερόν αυτή τη φορά, λόγω της κοντινής απόστασης. Διαθέσιμοι είναι όλοι οι παίκτες , αλλά ενδεχομένως να μην αγωνιστεί ακόμα ο νεοαποκτηθείς Μορέιρα, που βρίσκεται στην ομάδα μόλις 4 μέρες.

Για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου το αποψινό θα είναι το τρίτο φιλικό. Είχε νικήσει στη Λαμία τον τοπικό ΠΑΣ με 3-1 και ηττήθηκε στο Καρπενήσι από τον Βόλο με 1-0. Έδειξε μία καλή εικόνα σ’ αυτά τα ματς και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Λόγω έργων που γίνονται στο γήπεδο του Παναιτωλικού, το ματς αυτό θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο των «καναρινιών» στο Emileon Sports Center και είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Έχει προγραμματιστεί, ωστόσο, τηλεοπτική μετάδοση από το Αχελώος TV και το κανάλι του Παναιτωλικού στο youtube, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 για όσους θέλουν να ακούν περισσότερο σχολιασμό για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την απόδοση των παικτών του στο φιλικό αυτό.