Δεν εγκρίθηκε ούτε στη σημερινή Γενική Συνέλευση η Προκήρυξη της Super League, κάτι που σημαίνει ότι την προσεχή Παρασκευή θα τεθεί ξανά προς ψήφιση. Είχαμε σημειώσει, πάντως, και σε προηγούμενη αναβολή, ότι υπάρχουν ψίθυροι περί μετάθεσης της πρεμιέρας, κάτι που φυσικά θα ευνοήσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν ελάχιστα φιλικά στα πόδια τους και αρκετούς παίκτες να ενσωματώσουν στην ενδεκάδα (Σνάιντερ, Περέα, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα), με τελευταίο τον Κόντε που όλα δείχνουν ότι θα είναι η 9η μεταγραφή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».