Διπλή προπόνηση είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κόντε να εντάσσεται κι αυτός από το απόγευμα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, έχοντας περάσει το πρωί τις ιατρικές εξετάσεις. Όπως ήταν φυσικό η παρουσία του Ισπανού προσέλκυσε και αρκετό κόσμο στις εξέδρες του Πανηπειρωτικού, αφού βρέθηκαν περίπου 100 άτομα που παρακολούθησαν την απογευματινή προπόνηση.

Ο κ. Μεταξάς δεν είχε σήμερα στη διάθεσή του τον Καραχάλιο που έχει αιμάτωμα από το φιλικό με τη Λαμία. Ωστόσο το καλό νέο είναι ότι ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα για να επιστρέψει ίσως από Πέμπτη σε κανονικό ρυθμό. Επίσης ατομικό έκανε ο Παναγιώτης Τριάδης για λόγους αποφόρτισης, ενώ τραυματίας παραμένει ο Αλέξης Τριάδης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί έγινε σε 2 γκρουπ και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο, ενώ στη συνέχεια στο γήπεδο έγινε μία ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές από έναν νέο συνεργάτη της ΠΑΕ, τον παλιό διαιτητή κ. Ντόβα, για τους νέους διαιτητικούς κανόνες και τη χρήση του VAR.

Το απόγευμα έμετά την καθιερωμένα προθέρμανση, ακολούθησαν τελειώματα φάσεων, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και αρκετή κυκλοφορία μπάλας με ανάπτυξη παιχνιδιού από την άμυνα.

Για την Τετάρτη ο κ. Μεταξάς έδωσε ρεπό στους παίκτες του και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα προετοιμάζεται σε ρυθμούς φιλικού που θα δώσει το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης. Θα είναι η πρόβα τζενεράλε, αν φυσικά το πρωτάθλημα ξεκινήσει στην ώρα του, δηλαδή το τριήμερο 21-23 Αυγούστου.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση