Πολύωρο Δ.Σ. έλαβε χώρα στον Αχέροντα Καναλακίου προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει ενημερωθεί αν πρέπει να είναι σε ετοιμότητα να πάρει τη θέση άλλου συλλόγου που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2. Αν και εφόσον προκύψει κενή θέση, τότε θα ακολουθήσει νέο Δ.Σ. στο Καναλάκι για να αποφασιστούν οι μετέπειτα κινήσεις.

Σε περίπτωση που η ομάδα τελικά αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, τότε ο στόχος θα είναι αποκλειστικά και μόνο ο πρωταθλητισμός.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Μετά από πολύωρο Δ.Σ,

Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων αποφάσισε:

Πως από την στιγμή που εως και τις 12/8 ο σύλλογος μας δεν έχει καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση από πλευράς της διοργανώτριας αρχής της ΕΠΟ, για το θέμα της ανόδου στην Super League 2.

«Καθώς ομάδες δεν συνεχίζουν η δεν δήλωσαν συμμετοχή στην παραπάνω κατηγορία και οι αμέσως επόμενες ομάδες είναι με βαθμολογικά κριτήρια από τους αγώνες μπαράζ της Γ εθνικής κατηγορίας.»

Η ομάδα μας θα συνεχίσει ως έχει στην Γ´ εθνική κατηγορία με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε. Να χτίσουμε μια ομάδα και φέτος που θα είναι και πάλι ανταγωνιστική και πάλι θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό στην Γ´ Εθνική Κατηγορία, με άμεσες ανακοινώσεις προπονητών, παιχτών και στελεχώσεων θέσεων.

Θεωρούμε ότι καθήκον, της διοίκησης, είναι να συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό.

Όλοι αυτοί οι παίχτες που είχαμε φέρει την αγωνιστική χρόνια που μας πέρασε, είχαν έρθει για να αλλάξουμε κατηγορία και να συνεχίσουμε σε επόμενη κατηγορία με αυτούς πρωταγωνιστές, καταφέραμε τον μισό άθλο όλοι μαζί και τους ευχαριστούμε. Και νομίζουμε ότι κάπως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας θα ήθελε να ενημερώσει βέβαια πως εάν ζητηθεί στον σύλλογο μας το θέμα της ανόδου, θα συγκαλέσει όλα του τα μέλη σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου και θα παρθεί η τελεσίδικη απόφαση αλλά και το πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που θα προκύψουν της άμεσης οργάνωσης, το γηπεδικό, καθώς και την στελέχωση της παρούσας διοίκησης για να τρέξουν την ομάδα μια κατηγορία παραπάνω.

Όλοι μαζί, Ενωμένοι σαν γροθιά… Συνεχίζουμε!