Δύο ομάδες θα διαθέτουν τα Ιωάννινα στη Β’ Εθνική του μπάσκετ τη σεζόν 2021-2022, καθώς μετά το IBC, που ούτως ή άλλως θα αγωνιζόταν σ’ αυτήν την κατηγορία, απευθύνθηκε πρόσκληση σε διάφορες ομάδες να καταλάβουν τη θέση ομάδων που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στα έξοδα της κατηγορίας και αποχώρησαν.

Μία από τις ομάδες που δέχτηκε πρόσκληση και τελικώς την αποδέχτηκε ήταν ο ΑΓΣΙ! Οι Γιαννιώτες ετοιμάζονται να δώσουν το “παρών” σε μία κατηγορία που ασφαλώς θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση γι’ αυτούς.

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/8) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ, χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf), ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.